24 Ocak 2014 Cuma

Mango, Ya Otomobil Yaparsa?..


Volkswagen "up!"ın Seat rozetlisi Mii, boş durmamak için İspanyol giyim markası Mango ile anlaşarak "Mii by Mamgo" modelini hazırladı.

27 ile 31 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan 080 Barcelona Fashion'da tanıtılacak. Yalnızca Glam Beji ile Siyah dış gövde seçeneklerinden oluşacak. Görüntü olarak yanda krom alt ince şeritler, karanlık gri alaşımlı 15 inçlik jantlar ve B sütununun sol tarafında ufak bir "Mii by Mango" imzası yer alıyor.

İçerisinde ise ilk olarak "Mii by Mango" baskılı spor deri koltuklar, özel seri deri direksiyon ile vites topuzu ve bej çizgilerle birlikte kombine Alacantara döşeme yer alıyor. Ayrıca kapılarda ve ön konsolda gri tonlar başrolde… Bunun yanı sıra çanta asmak için pratik bir kanca ve sürücü güneşliğinde ayna… Bu iki ipucu bile bu otomobilin kadın sürücüleri hedeflediğini açıkça gösteriyor. Yeni modelde, özel paspaslar, kapı eşikleri ve anahtarlık modifikasyonu tamamlıyor.

Standart donanımda ise ESC, ABS, klima, CD/MP3 ses sistemi, Aux girişi, yokuş kalkış desteği, uzaktan kumandalı merkezi kilit, orta konsolda 12V çakmaklık ve ön elektrikli camlar sunuluyor. Yeni modelle birlikte, Seat sosyal medyadaki ve internetteki takipçilerinin yaratıcılığını ödüllendirmek için on-line bir yarışma da düzenliyor. Mii by Mango’nun ilk 1000 adeti, bu yarışmaya katılanların tasarladığı şemsiye, el çantası ve bir başka otomobil özel aksesuarı ile sipariş edilecek.

Seat Mii by Mango, ilkbaharın sonuna doğru, Style Trim ile tamamlanarak 3 ve 5 kapılı hatchback olarak satışa sunulacak.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder