9 Ocak 2014 Perşembe

Hayalet de Detroit'te Kayıtsız Kalmadı!


İngiltere'nin hırçın delikanlısı Rolls-Royce, baz model Ghost'a daha hırçın süslemeleri verdi ve Ghost V-Specification adı anıldı. Detroit Fuarı'nda tanıtıldıktan sonra Temmuz'un başına kadar üretilecek.

6 litrelik 12 silindirli ünite, sıradan modelde 570 HP güce sahip. Ancak bu modelde 30 HP  arttırıldı. Bu hayalet 100 kilometre/saat'e kadar 4.7 saniyede kalkıyor. Ayrıda 100 km'lik karma tüketimde 14.1 litre yakıyor. CO2 salınımı ise felaket değerde, yaklaşık 328 gram!

Görünümlere geldiğimizde ise, isteğe bağlı olarak krom görünümü veren egzoz çıkışları ile 21 inçlik parlak jantları da dahil edebilirsiniz. Gövde renklere geldiğimizde ise Grafit, Siyah Safir, Siyah Kirsch, Arktik Beyaz ve Infinity Siyahı'ndan oluşuyor. Müşteriler bunları beğenmezse, Rolls-Royce'un 44.000 tonluk renk kutusundan kendileri ayarlayabilir.

Arka kol dayama ile kapaklı (sürücü tarafından düğme ile otomatik açıp kapanabiliyor) multimedya ekranı ve saat dahil çoğu el işçiliğiyle yapıldı. Yalnız bizi üzen bir detay daha var, bu son özel Ghost modeli olabilir ve Ghost üretimden kalkabilir! Almanya'da ise yüzde 19'luk katma değer vergisi de dahil 330.820 Avro'dan başlanması planlanıyor.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder