17 Ocak 2014 Cuma

ATS’in Arka Kapıları Silgiyle Silindi, Bu da Yetmezmiş Gibi Yeni Logosunu Kullanmaya Başladı!


Amerika’da Buick’ten (Şu an Opel ve Vauxhall’ın Kuzey Amerika kolunu yönetiyor.) bile daha şık olan bir Premium GM markası Cadillac, zeytin dalları olmayan yeni logosunu ATS Coupe’den itibaren kullanacağını açıklamıştı.
Önden çekişli BLS’i 2010 yılında sonlandıran, 2 yıl aradan sonra arkadan itişlisiyle ve ATS adıyla dirilten Cadillac; BMW ve Mercedes gibi kaliteli markalara iyice saldırabilmesi için artık daha fazla karoser seçenekleri olan modelleri üretmeye kararını aldı! Mesela ATS Coupe, bu türün ilk örneği durumda ve çoktan Detroit’te podyuma çıktı. Oldukça muhafazakar görünümlü coupe, elden geçirilmiş ön ızgaraya ve ön tampona sahip, 2775 mm dingil mesafesine de sahip ve sedan kardeşinden farklı bazı dış detaylara da sahip. 
 İç kabinde pek fazla fark gösterilmeyecek olan Cadillac ATS Coupe’nin motor seçeneklerine geldiğimizde ise, sedan kardeşinden de tanıdığımız ünitelere sahip olacak. Birincisi, 2 litrelik turbo benzinli ünite 272 HP güç ile 400 NM tork elde edecek. Son seçenek ise 325 HP güç ile 373 NM tork elde eden 3.6 litrelik V6 atmosferik benzinli ünite olacak. Bütün motor seçeneklerinde “4Drive” adı verilen ve aracında “ATS4″ (CTS modelinde CTS4, XTS modelinde ise XTS4) rozetiyle konulan aktarma sistemine de sahip olacak iken, 6 ileri manuel sadece 2 litrelik ünitede standart olarak sunulurken, otomatiği ise isteğe bağlı olarak sunulacak. 3.6 litre ünitede ise yalnızca otomatik vitesiyle yola çıkacak. Piyasaya sürülme tarihi henüz bilinmiyor.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder