12 Ocak 2014 Pazar

Isuzu D-MAX'in Öz Amerikan Hali Hazır!


Isuzu D-MAX'in Amerikalı olabilmesi için ilk olarak kendini allayıp pullayıp, Chevrolet Colorado olarak 2013 yılındaki Los Angeles fuarında gösterilmeye başlamıştı.

Fakat buna dayanamayıp, daha fazla Amerikalı olabilmesi için tekrar kendini allayıp pullayarak bu sefer GMC Canyon olarak yarın Detroit'te ziyaretçilerle buluşacak. Şimdi haberimize GMC Canyon olarak devam ediyoruz. Tasarım olarak önden başladığımızda, her zaman ki gibi GMC manzarası, ancak farların bir kısmında  "C" tarzı oluşu bizim dikkatimizi çekti. Arkasındaki kargo kapağında ise devasa GMC yazısıyla son buluyor. Ayrıca All-Terrain paketiyle satın aldığınızda revize edilmiş ön ızgara, özel süspansiyon ve arazi lastiklerle kaplanmış 17 inçlik jantlar gibi farklara sahip olabiliyorsunuz.

İç mekana geldiğimizde ise, Chevy Colorado'dan pek farkı yok. Ancak Colorado ile tek farkı, GMC'ye özgü yarı dijital göstergelerin yer alması. En üst modelini aldığınızda size; ısıtmalı deri koltuklar, 8 inçlik bilgi eğlence sistemi (Standart modelde 4.2 inçlik olarak sunuluyor), Wi-Fi bağlantı sistemi, çarpışma uyarı sistemi ve şerit takip sistemi gibi son derece teknolojik güvenlik ekipmanları karşılaşacak.
Motor seçeneklerimize geldiğimizde ise; iki adet atmosferik benzinli yer alacak. Biri, 2.5 litrelik sıralı 4 silindirli ünite 195 HP ile 253 NM değerlere sahip. En üst modelinde ise 3.6 litrelik V6 ünite  306 HP ile 366 NM değerlere sahip.

GMC Canyon, hibridini henüz değerlendirmezken onun yerine dizelini değerlendirecek. 2015 yılının yaz aylarında ise atmosferik benzinli 2.5 litrelik üniteyle aynı güç değerine sahip, ancak yaklaşık 500 NM tork gibi değerlere sahip olacak olan 2.8 litrelik 4 silindirli DuraMax II dizel üniteye sahip olacak.
Bütün modellerde 6 ileri otomatik standart olarak sunulacak iken, 6 ileri manuel versiyonu ise önümüzdeki yıl içerisinde 2.5 benzinli ve 2.8 dizel üzerinden satın alınabilecek. Müşterilerin zevkine bağlı olarak arkadan itiş veya döner topuzla kontrol edilen 4 Çeker Sistemi’ne sahip olabiliyorlar.
Müşteriler gövdesini aramak istediğinde yalnızca 1.5 kapılı, 2 kapılı ve uzatılmış havuzlu 2 kapılı olmak üzere şu an 3 seçeneğe sahip olacak. Diğer gövde seçenekleri ise henüz düşünülmüyor. Bu aracı hemen satın almak istiyorsanız bu sonbaharı beklemeniz gerekebilir, doğal haliyle fiyatlar da o tarihte açıklanacak.



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder