12 Ocak 2014 Pazar

Kaplumbağa da Arazi'ye Çıktı!



Aslında ilk Beetle Dune konsepti 2000 yılında yapıldı. 14 yıl aradan sonra yeniden aramıza katılacak olan Dune adlı ön sunum, bu sefer üçüncü nesil Beetle üzerinden inşa edilecek.

Eskisine göre seri üretime yakın görünümle hazırlanan konsept modelde, sıradan modellerden petek dokulu ön ızgara, yeniden tasarlanmış sis farlar ile sis ızgaraları ve ön tampon, krom dış aynalar, siyah cam tavan, arka çamurluğun yanlarında yer alan "DUNE" imzası, çamurluklarda yer alan siyah şerit, çamurlukların arasında duran siyah çıtalar, yarı siyah yarı gövde arka tampon, iki egzoz çıkışı, iki arka spoyler ve araçların altında Crossover görünümlü binek araçlarda kullanılan krom altlıklarla ayrılıyor..

İç mekana geldiğimizde ise yarı siyah deri, yarı sarı metal malzemelerden kullanılan kokpite sahip. Bunun dışında sarı dikişli siyah-beyaz koltuklar ile iç kapı kollarının altında yer alan sarı "DUNE" imzasına sahip.

Golf VI GTI (2008-2012) modelinde de kullanılan 2 litrelik TSI turbo benzinli üniteye sahip. 2.0 TSI, 210 HP güç üretiyor ve 6 ileri DSG şanzımanla ön tekerleklere aktarılması planlanıyor.

Yarın Detroit'te tamamen açıklanacak olan Dune, büyük ilgi görüldüğü takdirde üretime girme hakkına sahip olabilir.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder