21 Haziran 2014 Cumartesi

İyi ki Doğdun Logan, Keşke Yanımızda Olsaydın!


Rumen otomobil markası Dacia, yeni nesil aile otomobili Logan'ın 10.yaşını kutlayabilmesi için özel sürümü üretmeye başladı. Adı ise Dacia Logan 10th Anniversary Edition.

Özel Logan'ın görünümünü dıştan başladığımızda elden geçirilmiş ön ile arka farlar, C sütununda yer alan "10 ANI" imzası yer alıyor. Bunun dışında binek araçlardaki gibi şık görünmeye de ihmal etmedi. Üstüne üstlük, yan dönüş sinyalleri artık dış dikiz aynalarına entegre edildi.

İç mekana geldiğimizde, siyah parlak orta konsola sahip oldu. Bunun dışında Media-Nav dokunmatik ekran, otomatik klima, deri kaplı direksiyon simidi, Cruise Control gibi özellikleri isteğe bağlı olarak alabiliyorsunuz. Logan'da ilk defa da elektrikli cam düğmelerini de kullanıyor. Ancak sadece öndeki sürücü ile yolcu için mevcut.

Fiyatlara geldiğimizde 75 beygirlik 1.2 litrelik atmosferik benzinli versiyonu 9400 Avro'dan, aynı güçteki 1.5 litrelik turbo dizel versiyonu ise 11.300 Avro'dan başlanacak. Sipariş şimdilik mevcut, ancak bu özel Logan sadece 2000 adetle sınırlı kalacak.

"Renault'a soruyorum. Neden Dacia Logan modelini getirmeyip de, Logan'ı Renault süsleriyle bize getiriyor?? Madem Symbol modelini üretmeyip ithal edeceksiniz, Symbol'ün yerine Logan'ı ithal etseniz sıkıntı mı olurdu?.."








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder