26 Haziran 2014 Perşembe

Fiat Doblo, Sonunda Amerikalı Oldu!!!


İtalyan marka Fiat, sevilen model Doblo'yu nihayet Amerika'ya götürdü. Ancak farklı bir isimle, adı Ram ProMaster City...

Görünüme geldiğimizde artık tamamen yeni bir ön tasarıma sahip ve aynı zamanda makyajlı Doblo'yu da müjdeliyor. Sadece ön tasarımda değil, iç kabinde de yenilik yer alıyor. Yeniden düzenlenen iç kabinda beş inçlik uConnect dokunmatik multimedya bağlanma sistemi de yer alıyor.

Motora geldiğimizde şimdilik sadece 2.4 litrelik sıralı 4 silindirli atmosferik benzinli Tigershark ünite mevcut. Bu ünite, 178 HP güç ile 234 NM tork elde ediyor. Hatta cimri olabilmesi adına gücünü "9 ileri otomatik" şanzıman yoluyla ön tekerleklere aktarılıyor. Sıfırdan yüze 9.8 saniyede kalkıyor. Sürüş yükseklikleri ile alt tabanı Amerika için yeniden düzenlendi. Satış tarihi henüz bilinmiyor, ancak bunlara rağmen makyajlı Doblo'nun nasıl olacağı şimdiden merak ediyoruz.

"Otomobilin tasarımını genel olarak beğenmiş olsam da aynı şeyi önü icin söyleyemem. Tasarımcılar önünü yenilerken üzerinde biraz daha çalışabilirlermiş... Umarım bu araç Bursa'dan Yeni Dünya'ya ithal edilir."














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder