6 Haziran 2014 Cuma

Çırılçıplak Yakalandı!


Yüksek olasılıkla Navara olacağını söyleyen Nissan yetkilileri, Navara'yı hazırlarken kazayla internete sızmışlar.

Yalnız ilk önce önemli detayı açıklamak istiyorum. Gerçek Dünya şartlarında 1.000.000 km (621.371 mil) boyunca ısınarak 40.000'den fazla kalite testlerine tabi olmuştur. Donma koşullarında, sıcak havalarda ve kayalık arazide test edilmeyi de ihmal etmedi.

Şimdi gelelim alakalı haberimize, 1.5 kasa gövdesiyle ve Kahverengi ile Bronz gövdelerinde yakalandı. Ön tasarımına dikkatli bakacak olursak, farlar ile ön ızgarasındaki çevre tasarımı Dacia Duster'dan benzetilerek tasarlandı. Tabii ızgarasına kendisine ait krom sütunları katmayı da ihmal etmedi. Sis farları çevresinde, aynalarda, kapı kollarında, arka kapak kolu ve arka tamponlarda krom kaplamalar da yer alıyor. LED gündüz farlara sahip olan Navara, tamamen Renault yapım iki buçuk litre hacmindeki dört silindirli dizel ünitesine sahip olacak. 2.5 DCI, 190 HP güç ile 450 NM tork elde ederek enerjisini ya 6 ileri, ya da 7 ileri otomatik yoluyla arka veya bütün tekerleklere iletebilecek. Bunun dışında 5 litrelik V8 silindirli dizel ünitesini Cummins'tan alacak gibi görünüyor. Bunların resmileşebilmesi için bi 5 gün bekleseniz sıkıntı olmaz...

"Bu Dünya'da Renault imzalı yepyeni 1.6 litrelik çift turbo DCI (130 ve 160 HP) veya Renault Master'dan ödünç alınmış 2.3 litrelik DCI (110, 135 ve 165 HP) ünitesi neden kullanılmıyor ki?? Hiç olmazsa o motorlar sayesinde 0.5 litre kadar daha da düşebilirdi..."



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder