19 Haziran 2014 Perşembe

Bentley GT3 Racer, Artık Yollarda Olacak!


İngiliz otomobil markası Bentley, yarışçı GT3 Racer modelinden uyarlanarak Continental GT3-R modelini yarattı. Continental GT3-R, 300 adetle sınırlı kalacak.

Motor, Audi yapımı V8 silindirli 4 litrelik çift turbo benzinli ünitesine sahip. Bu motor 580 HP güç ile 700 NM tork elde ediyor. Bu enerji ZF yapımı 8 ileri otomatik yoluyla dört tekerleklere aktarılıyor. Maksimum hızı 273 km/s iken, sıfırdan yüze 3.8 saniyede kalkıyor. Optimize edilmiş şasiye sahip olan GT3-R, Elektronik Denge Kontrolü ESC ile dengesinde kalmaya çalışıyor.

Görünüme geldiğimizde yeni bir karbon fiber ön splitter, sabit bir arka kanat, iki kaput deliği, iki-tonlu yeşil yarış çıkartmaları ve Glacier Beyazı rengine boyanmış gövde yer alıyor. Bunun dışında far çerçeveleri, matris usulü ön ızgaralar, pencere çerçeveleri, tampon şeritleri, 21 inçlik alaşımlı jantlar ve dış aynalar parlak siyaha boyandı.

İç kabinde karbon fiber, Alcantara deri, elmas detaylar, yeşil dikişler ile detaylar ve hakiki deri kabin ile döşemeleri yer alıyor. Yalnız arka koltuklar çıkartılırken, ilaveli bagaj hacmi oluşturuldu. Bentley Continental GT3-R önümüzdeki hafta Goodwood Hız Festivali'nde sergilenecek. Sipariş defteri bu yıl içerisinde açılacak.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder