15 Haziran 2014 Pazar

Ford Explorer, 2015'e Hazır!


Amerikan marka Ford, Explorer modelini 2015 için küçük detaylarını yeniledi. Yenilikleri ise, daha fazla renk seçenekleri, konfor, teknoloji ve görünümlerden oluşmasıydı.

Paket seçeneğine bağlı olarak sunulan en önde "Explorer" imzası taşıyan kaput ile Manyetik Metalik rengiyle boyanan yeni ön ızgara ve ayna kapakları yer alıyor. Bunun dışında 20 inçlik işlenmiş alüminyum jantlar, hakiki Miko süet ilaveli ısıtmalı deri ön koltuklar, siyah tavan rayları, gövde rengi kapı kollar, özel rozetler ve paspaslar yer alıyor. İç kabinde bir analog hız göstergesi ile etrafını iki adet 4.2 inçlik ekranla kaplayan gösterge paneli yer alıyor. Bunun dışında 8 inçlik SYNC özellikli dev dokunmatik ekran, iki USB portu, bir SD kart okuyucu ve yeniden düzenlenmiş iç kabin yer alıyor.

Ayrıca mevcut renk seçeneklerine ilave olarak Bronz Yangın Metalik Renkli Vernik, Caribou Metalik ve Manyetik Metalik renkleri de araya katıldı. 2015 model Explorer'ın baz versiyonunda 18 inçlik alüminyum jantlar yer alıyor. Explorer Sport modelinde ise üçüncü sınıf römork çeki demiri standart olarak sunuluyor.

"Bu aracın hastasıyım. Yalnız Ford'a ufak kırgınlığım var. Ford, neden Explorer modelini Avrupa'ya getirmiyor? Keşke bu modeli Avrupa'ya getirseydi, ne güzel Volkswagen Touareg modelini yerle bir etmişti!"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder