18 Haziran 2014 Çarşamba

Gelecek Nesil Smartlar Tam 1 Ay Sonra Tanıtılacak!


Alman otomobil markası Smart, tam 1 ay sonra gelecek nesil ForTwo ile ForFour modelini Berlin'de tanıtacak.

Yeni nesil Renault Twingo modeliyle yüzde 70 aynı parçalara sahip olacak iken, motor seçenekleri üç üniteye sahip olacak. Birincisi 1 litrelik 3 silindirli atmosferik benzinli ünite 70 HP güç ile 91 NM tork elde edecek. Diğer model ise 900 cc'lik 3 silindirli turbo benzinli ünite 90 HP güç ile 135 NM tork elde edecek. Brabus versiyonunda ise 900 cc'lik motorun 100'den fazla güç üretmesi düşünülüyor.

ForTwo modeli aynı uzunluğu koruyacak iken genişliği 100 mm kadar büyüyebilir. ForFour modeline geldiğimizde, önceki nesilden tam 252 mm daha kısa kalacak, yani 3500 mm'ye sahip olacak. Her iki model de standart 5 ileri manuel şanzıman ile opsiyonel 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman yoluyla arka tekerleklere iletilecek.

Diğer taraftan dönüş sinyalleri ön tampon monte edilecek. Arka park sensörleri, arka görüş kamera sistemi tampon ile entegre olacak . Ayrıca farlar ile gündüz farlarının da tamponda yer alması bekleniyor . Araç büyük olasılıkla 2011 ForVision konseptinin görsel çizgilerini alacak ve iç mekanda da telefon ve ses için yerleşik denetimleri içeren üç kollu direksiyon simidi ile aracın minimalist karaktere göre olması ön görülüyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder