8 Ağustos 2014 Cuma

Yeni Nesil Audi TT, İngiltere'de Satışa Sunuldu!


Alman üretici Audi, gündeme oturmaya gerçekten meraklı olan TT modelini İngiltere'de satışa sundu.

Başlangıçta sadece Sport ve S-Line paketi yer alacak. Baz modelde güzelleştirilmiş Xenon farlar,  LED gündüz farları, spor süspansiyon, 18 inçlik alaşımlı jantlar, Alcantara deri spor koltuklar, anahtarsız giriş sistemi ve gündeme sebep olarak hayranlara daha da ilgisini arttıran 12.3 inçlik ekrana sahip multimedya göstergesi yer alıyor. Audi TT Sport 29,770 Pound'luk etikete sahip.

S-Line modele geldiğimizde sürüş yüksekliği 10 mm alçaltılmış sportif süspansiyon, hafif modifiye edilmiş gövde kiti ve 19 inçlik alaşımlı jantlar yer alıyor. Audi TT S-Line ise 32,320 Pound'luk etikete sahip.

Seçenekler arasında Matrix LED farlar, 12 hoparlörlü Bang&Olufsen ses sistemi ve GPS navigasyon ile internet bağlantısının bulunduğu Teknoloji Paketi yer alıyor.

Turbo benzinli ünitesi 2 litrelik hacme, 230 HP'lik güce ve 370 NM'lik torka sahip. 6 ileri manuel vitesle alındığında gücü ön tekerleklere, 6 ileri S-Tronic vitesle alındığında ise gücü dört tekerleklere aktarılıyor.

Turbo dizel ünitesi yine 2 litrelik hacme, bu sefer 184 HP'lik güce ve 380 NM'lik torka sahip. Bu ünite sadece 6 ileri manuel vites ile önden çekişe sahip.

İngiltere'de sipariş defteri açıldı, teslimatlar Aralık ayı içerisinde gerçekleşecek.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder