18 Ağustos 2014 Pazartesi

Saleen de Elektrik İşine El Atarsa...


Amerikan modifikasyon firması Saleen, resmen Pebble Beach Concours d'Elegance etkinliğinde yeni FourSixteen'i duyurdu.

Aslında bu bizim Tesla Model S'ten başka bir şey değil. Tesla'ya göre elden geçirilmiş yan etekler, karbon fiber difüzör, yeni arka tampon, V şeklinde çizilmiş ön kaput, entegre edilmiş spoyler ve 21 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar yer alıyor.

İç mekana geldiğimizde delikli deri/Alcantara spor koltuklar, ısmarlama kapı panelleri ve kontrast dikişli deri kaplı gösterge paneli, yeni bir merkez konsol ve karbon fiber detaylar yer alıyor.

Kaputun altında 416 HP güç ve 600 NM tork elde eden indüksiyon motor yer alıyor! Daha hızlı ivme katabilmesi için büyük bir radyatör, yükseltilmiş fanlar, yardımcı olmak için bir yüksek debili su pompası ve gelişmiş bir soğutma sistemi yer alıyor.

Sürüşe geldiğimizde yeni sway barlar ve daha sert yaylar ile ayarlı süspansiyon yer alıyor. Bu yeterince dinamik değilse müşteriler aracı tamamen ayarlanabilir süspansiyonla satın alabiliyorlar. Bunun dışında elden geçirilmiş elektronik denge kontrolü, yüksek performanslı frenler, sportif lastikler, "MAXGRIP" kilitli diferansiyel ve 11.39:1'lik orana sahip son dişli yer alıyor.

Saleen FourSixteen, 152.000 Dolar'dan başlanıyor. Seçeneklerini ilave ettiğinizde 7500 ile 15.000 Dolar arasında değişiyor. Siparişler bugün açıldı ve teslimatlar 6 ile 8 hafta arası sonra gerçekleştiriliyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder