18 Ağustos 2014 Pazartesi

Cadillac, Daha Da Aşağıya İniyor! Nasıl Mı?..

NOT: Bu model Cadillac ATS'in kalem taslağıdır.
Amerikan marka Cadillac satış rakamlarından dolayı düşmüyor! Tam aksine, sınıf bakımından bir kat aşağıya düşüyor. Yani, Mercedes CLA ile Audi A3'e karşı çıkabilmesi için yeni bir sedan hazırlayacak. Cadillac pazarlama şefi Uwe Ellinghaus'un iddiasına göre rakipleri önden çekişli olsa da, bu modeli arkadan itişli olarak hazırlayacağını söyledi. Yalnız şu sözleri de ciddi olarak ilave etti ve "Benim kişisel görüşüm: küçük arabaların önden çekişli yapılması, marka imajının yükselmesinden çok bizi cehenneme mahkum etmektir." şeklinde açıkladı.

Ağabeyleri ATS ile CTS'te kullanılan Alpha tabanına sahip olacak. Müşteriler isteğe bağlı olarak da dört tekerlekten çekişli sürümünü de alabilecek. Yalnız motorunu gelecek nesil Opel Astra ile Chevy Cruze'dan ödünç alabilir. ATS'in Astra kalıbına sığdırılmış hali, 2016 yılında 2017 model olarak satışa sunulacak.

"Benim kişisel görüşüm: Keşke Cadillac orta modele ATS'in yerine BTS olarak adlandırsaydı, ATS ne güzel kompakt Cadillac'ın adı olabilirdi!"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder