13 Ağustos 2014 Çarşamba

Dodge Charger SRT Hellcat Sonunda Yüzünü Gösterdi! Ayrıca "Dünya'nın En Güçlü Sedanı" Tacına Sahip!


Merakla beklenen Dodge Challenger SRT Hellcat'in aile versiyonu Dodge Charger SRT Hellcat, nihayet tanıtıldı.

Yaklaşık 1 aylık dosya incelemelerinden ve 1 haftalık antrenmanlardan sonra bugün yüzünü gösteren Charger Hellcat, aynı zamanda "Dünya'nın En Güçlü ve En Hızlı Sedanı" olma unvanına da sahip! Kaputun altına geldiğimizde 6.2 litrelik V8 silindirli Supercharged benzinli üniteden 707 HP güç ve 880 NM tork elde ediyor. 8 ileri otomatik şanzıman aracın 328 km'lik son hıza ulaşarak çeyrek mili 11 saniyede tamamlamasını sağlıyor. Daha da etkileyicisi aracın 0'dan 160 km/s'e çıkıp tekrar durması yalnızca 13 saniyesini alıyor.

Ön görünüme geldiğimizde tamamen yeni ön tasarıma sahip. Aynı zamanda soğuk hava girişli kaputla, yeni bir arka tamponla, gövdeye entegre edilmiş spoylerle, çift egzoz sistemiyle, Brembo fren kaliperleriyle ve 20 inçlik alüminyum alaşımlı jantlarla dış farklılıklar tamamlanıyor.

İç mekana geldiğimizde altı düz direksiyon simidi, ısıtmalı/havalandırmalı spor koltuklar,  Nappa deri ve Alcantara döşemelerle kaplı sportif iç mekan, dijital gösterge paneli, 18 hoparlöre sahip Harmon Kardon ses sistemi ve 8.4 inçlik renkli dokunmatik ekrana sahip uConnect multimedya sistemi yer alıyor.

 "Dünya'nın En Güçlü ve En Hızlı Sedanı" Dodge Charger SRT Hellcat'in fiyatları bu yıl içerisinde açıklanacak ve önümüzdeki yıl satışa sunulacak.
























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder