9 Ağustos 2014 Cumartesi

Makyajlı Chrysler 300 Yakalandı!


Amerikan otomobil üreticisi Chrysler, maskot haline geldiği 300 modelini makyajlıyor. İlk nesli 2004 yılında 2005 model olarak üretilmeye başlandı. Doğduğu anda bütün hayranları etkilemeyi başarmıştı. 2010 yılında tanıtılarak 2011 yılında ikinci jenerasyon satışa sunuldu. Fakat hayranların çoğu makyajlı zannetti. Meğer ikinci jenerasyon olduklarını sonradan anladılar. Geçtiğimiz Nisan ayında kardeşi Dodge Charger makyajlanmıştı. Dodge Charger'ın makyajlanması aynı zamanda makyajlı Chrysler 300'ü de müjdeliyordu. Şimdi makyajlı Chrysler 300 antrenman turlarına girdi.

LX adlı tabana sahip olacak olan Chrysler 300, 3.6 ve 5.7 litrelik mevcut motorlarını halen kullanacak. Mevcut üniteler aynı zamanda performans ve ekonomi için elden geçirilecek. İki motorda da 8 ileri otomatik ile arkadan itiş standart, fakat dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonel. 6.4 litre hacme sahip 470 HP'lik SRT versiyonu ise bu ay içerisinde veda edecek. Makyajlı versiyonu Amerika'da halen satılır mı bilinmez, fakat yüksek ihtimalle Orta Doğu'da da yüzünü tazeleyerek yaşamaya devam edecek. Görünüme geldiğimizde arka tasarım elden geçirilecek ve ön yüzü yeniden tasarlanacak.

300'ün ruj sürmüş hali, Kasım ayında düzenlenecek olan Los Angeles Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak. Yeni 300'ün 32 Bin ile 52 Bin Dolar arasında değişmesi planlanıyor.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder