16 Ağustos 2014 Cumartesi

Makyajlı Volkswagen Touareg'in İngiltere Fiyatları Belli Oldu!


Makyajlı Volkswagen Touareg, İngiltere'de satışa sunuluyor. Tasarımı yenilenen bi-xenon farlar ve yeni ön tamponlar ön bölümde göze çarparken; arka bölümde yeniden tasarlanan arka tamponlar, koyulaştırılan arka farlar, yeni arka difüzör ve arka sis farlarının tampona entegre edilmesi dikkat çekiyor. Yeni döşeme seçeneklerinin yanında, krom detaylarla daha şık bir görünüme kavuşturulan yeni Touareg'de iç mekan aydınlatmaları da elden geçirilmiş.

SE modelinde 100 litrelik yakıt tankı, 18 inçlik Karakum alaşımlı jantlar, off-road için daha uygun olan daha yüksek bir süspansiyon, siyah tavan rayları, gövde altı koruma ve far temizleme sistemi yer alıyor.  Arka aksta mekanik diferansiyel kilidi yer alıyor.

R-Line paketine geldiğimizde elden geçirilmiş tamponlar, belirgin tekerlek boşluk kemerleri ile eşik uzantıları, 20-inç Tarragona jantlar, spor süspansiyon, pakete özel LED farlar, R-Line koltuklar, alüminyum pedallar, ısıtmalı direksiyon simidi, anahtarsız giriş, elektrikle çalışan bagaj kapağı, panoramik cam sunroof ve siyah tavan kaplaması yer alıyor.

Motor seçeneklerinde Euro6 şartlarına uygun iki adet 3 litrelik V6 TDI dizel ünite yer alıyor. Baz modeli 204 HP güç üretirken, üst modeli ise 262 HP güç üretiyor. İki farklı güç de 8 ileri otomatik yoluyla dört tekerleklere iletiliyor. Güçler 50:50 oranında paylaştırıyor.

Fiyatlara geldiğimizde Touareg 204 TDI SE 43.200 Pound'luk, Touareg 262 TDI SE 44.700 Pound'luk, Touareg 204 TDI R-Line 46.000 Pound'luk ve Touareg 262 TDI R-Line 47.500 Pound'luk etikete sahip olacak. Siparişler 27 Ağustos'ta açılacak iken, teslimatlar Kasım ayında gerçekleşecek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder