14 Temmuz 2014 Pazartesi

Volkswagen Transporter, İngiltere'de 60.Yaşını Kutluyor!


Volkswagen markası, Transporter serisinin 60.yıldönümünü kutlaması şerefine sadece İngiltere'ye özel versiyon hazırladı.

İsmi Sportline 60 olarak anılan Ttransporter'da panel van ve kombi seçenekleri ile kısa ve uzun dingil mesafe seçenekleri yer alacak. Görünüme geldiğimizde 18 inçlik 5 kollu alaşımlı jantlar, parlak siyah ayna kapakları, siyah tavan, siyah çelik yan barlar, özel çıkartmalar ve ön ile arka park sensörleri yer alıyor. Müşteriler isterse elektronik olarak ayarlanabilen ve ısıtmalı kapı aynaları, uzaktan kumandalı merkezi kilitleme, ABS, klima denetimi ve elektrikli camlarıyla ilave edebilirler.

İç mekanda ise smartphone işlevsellik, Bluetooth ve DAB radyo desteği gibi özellikleri barındıran Kenwood uydu navigasyon sistemine sahip. Bunun dışında yorgan tazeliğinde kabartmalı deri koltuklar ve stereo CD çalar yer alıyor. Gövde rengi seçeneklerine geldiğimizde sadece Şeker Beyazı ile Refleks Gümüş renk seçenekleri yer alacak.

Tek motor seçeneğine sahip olacak. Bu motor 2 litrelik TDI çift turbo dizel üniteden 180 HP güç ile 400 NM tork elde ediyor. Aracın 6 ileri manuel versiyonu 29.940 Sterlin'den başlanacak iken, 7 ileri DSG vitesli 34.170 Sterlin'den başlanacak, ancak bu fiyatlar KDV hariçtir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder