14 Temmuz 2014 Pazartesi

Audi'nin Dizel Üniteleri Çeyrek Asrı Devirdi!


Alman marka Audi, TDI turbo dizel ünitelerinin çeyrek asrı devirmesi üzerine A7 modeli üzerinden ufak bir kutlama yapıyor. Standart modelden sadece 6 HP daha güçlü, yani 326 HP güç elde ediyor. Siz normal performansta gittiğinizde 306 HP güç elde ediyorsunuz, ancak gaza fazla bastığınızda 20 HP daha fazla güç elde ediyor. 1400 rpm ile 2800 rpm devir arasında 650 NM tork elde ediyor ve sıfırdan yüze 5.1 saniyede kalkıyor. 100 kilometrelik karma tüketimde 6.1 litre elde ediyor ve 162 g/km gaz salıyor. Bu enerji 8 ileri tiptronik şanzıman ile dört tekerleklere aktarılıyor.

Audi A7 Sportback 3.0 TDI S-Line paketi ile standart olarak donatıldı ve süspansiyonlar 20 mm alçaltıldı. 20 inçlik W tasarımlı 5 kollu siyah alaşımlı jantlar yer alıyor. Arkasında kırmızı fren kaliperleri, 17 inçlik fren diskleri yer alıyor ve arka tekerleklerde 265/35 lastikler yer alıyor.

Müşteriler Nardo Grisi, Misano Kırmızısı, Daytona Grisi ve Sepang Mavisi renklerinden birini seçebilirsiniz. Bunun dışında parlak siyah paket ile parlak siyah egzoz borusu ile dış görünüm tamamlanıyor. İç mekana geldiğimizde siyah ya da gümüş Valcona deri döşemeli koltuklar, siyah ahşap - metal aksanlar, MMI Plus multimedya sistemi, gece görüş sistemi ve Matrix LED farlar yer alıyor. İsterseniz biraz daha fazla para ödeyerek Akik Gri veya Misano Kırmızı dikişli S spor koltuklarla konfigüre edebilirsiniz.

Sipariş defteri Ağustos başlarında açılacak, teslimatlar sonbaharda yapılacak ve 72.000 Avro'dan başlanacak. Üretim adedi sınırlı, ancak ne kadar sınırlı olduğu bilinmiyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder