20 Temmuz 2014 Pazar

Fiat Freemont Cross Tanıtıldı!


Geçtiğimiz Cuma günü Fiat Panda Cross detaylanmıştı. Şimdi ise Freemont Cross detaylanıyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Şubat ayında tanıtılan Dodge Journey Crossroad'ın düpedüz Avrupalı versiyonu. Dışarıdan bakıldığında platin krom tavan rayları, bir miktar karartılmış ön farlar, füme arka kuyruk lambaları, ön ile arka tamponda yer alan gövde-krom-siyah plastik malzemelerinden oluşan SUV görünüm detayları, biraz şişirilmiş tekerlek çamurlukları ve 19 inçlik "Hyper Black" alaşımlı jantların yer almasıyla sıradan Freemont'lardan ayrılıyor.

İç mekana geldiğimizde spor örgü kumaş ve açık gri üst dikişli koltuklar, 8.4 inçlik renkli dokunmatik ekranlı uydu navigasyon sistemi, DVD oynatıcı ve SD yuvası, Bluetooth bağlantısı, arka park kamerası, 6 hoparlörlü Alpine Premium ses sistemi, 368 vatlık amplifikatör, subwoofer, 10-yönlü elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu, elektrikli ısıtmalı - katlanır yan aynalar, altı hava yastığı, ışıklı bardak tutucuları, anahtarsız giriş tuşu ve ses ile hız ayarlarını yapabilen direksiyon simidi yer alıyor.

Motor, vites ve aktarma seçeneklerine geldiğimizde baz modelde 2 litrelik 140 HP elde eden MultiJet dizel ünite yer alıyor. Bu motor 6 ileri manuel vites yoluyla ön tekerleklere aktarılıyor. Bir üst modele geldiğimizde 2 litrelik 170 HP elde eden MultiJet dizel ünite yer alıyor. Bu da 6 ileri manuel vites yoluyla ön tekerleklere aktarılıyor. Fakat otomatik vites sadece üst versiyonda sunuluyor. 6 ileri otomatik vitesle aldığınızda bu kombinasyonun önden çekişlisi hiç yok! Sadece AWD dört çekiş ile yetiniyorsunuz. Panda Cross'ta olduğu gibi kendisi de Eylül aylarında Avrupa'da satışa sunulacak.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder