8 Temmuz 2014 Salı

Maceraperest Miniler 2015'e Hazırlandı!


İngiliz otomobil markası Mini, Countryman ile Paceman modelini makyajladı.

Paceman modeline geldiğimizde revize edilmiş altıgen ön ızgaralar, revize edilmiş farlar, tercihinize göre siyah veya krom aksanlar, üst donanımlarda ise LED park lambaları ve gündüz sürüş ışıkları ile sis lambaları yer alıyor. Mevcut gövde rengi seçeneklerine ilave olarak Orman Yeşil metalik ve Midnight Gri metalik renkler de yer alacak. Havalandırma kontrollerinde krom uygulamalar yer alırken, bütün koltuklar spor türüne kavuştu.
Paceman Cooper S, 184 HP güç yerine artık 190 HP güç üretiyor. Zirve model JCW ise halen 1.6 litrelik turbo benzin ünitesinden 218 HP güç fışkırıyor ve gücünü dört tekerleklere aktarıyor. Bütün motorlar 6 ileri manuel veya 6 ileri otomatikle alınabiliyor.

Countryman modeline geldiğimizde "düşük ağırlık ve optimize edilmiş aerodinamik özellikleri" ile birlikte yeni bir standart ve opsiyonel hafif alaşım jantlar ile sunuldu. Çizgili tasarlanmış kaput ve tavan ile dış ayna kapaklarının aynı renkte durması otomobili daha cazip kılıyor. İç mekana geldiğimizde yeni krom kaplamalı detaylara kavuştu. Standart bagaj hacim 350 litre olurken, koltuklar katlandığında 1170 litreye kadar uzanabiliyor. İsterseniz arka koltukları 40:20:40 olarak da katlayabilirsiniz.

İki modelin en önemli özelliği ise, Euro6 salınım şartlarını uyuyor olmaları. Tabii isterseniz bütün motorlarda ALL4 dört çeker aktarmasını alabiliyorsunuz.

Almanya'da 2015 Model Countryman Cooper 16,734 Avro'dan, Paceman Cooper ise 17,322 Avro'dan başlanıyor.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder