18 Temmuz 2014 Cuma

Mercedes C Serisi Fişe Bağlanıyor!


Mercedes markası, C Serisi'nin Plug-In Hybrid versiyonunu onayladı. İngiliz Autocar'ın iddiasına göre benzinli ünitesini C250'den alacak. 2 litrelik 4 silindirli turbo benzinli üniteden 211 HP güç ve 350 NM tork elde ediyor. Elektrik motoru ise 68 HP güç üretecek ve aynı zamanda büyük lityum-iyon pile sahip.

Ralf Rossmanith'in söylentisine göre 100 kilometrelik karma tüketimde "2 litre" elde ediyor ve en az 50 g/km CO2 saldığını söylüyor. 30 kilometre mesafe boyunca sadece elektrikle gidilebilecek. Fakat Çin versiyonunda 50 kilometre mesafe boyunca sadece elektrikle gidilebilecek. Bu ayrıntılar şimdilik söylenti ve halen test ediliyor.

İsmi C350 Plug-in Hybrid olarak anılacak ve ilk başta Çin ile Kuzey Amerika'da satılacak. Fiyat açısından muhtemelen üst model C400'ten daha pahalı olacak. Görünüm farkına geldiğimizde tıpkı ağabeyi S500 Plug-In Hybrid modelinde olduğu gibi fiş yuvası arka tampona entegre edilecek. Muhtemelen ek motor soğutma için aerodinamik detaylar geliştirilecek, aktif obtüratör ızgara ile donatılmış olacak.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder