22 Temmuz 2014 Salı

Ford Falcon Detaylanıyor!


Ford, 1 Aralık'ta üretecek olan Falcon modelinin sonuncusu hakkında yeni detayları elde etti. 2016 yılının Ekim ayında Avustralya'da fabrikayı kapatacak olan Ford, Falcon modelini son defa yeniledi. Genelde güncel neslin makyajlı versiyonu iken, ön tasarım tamamen yeni Mondeo modeline benzetilecek. Bunun dışında Jaguar XF modelini hatırlatan arka farlar, revize edilmiş alaşımlı jantlar ve tamamen yeni arka tasarıma sahip olacak. İç kabin çoğunlukla elden geçirilecek ve SYNC 2 multimedya sistemine sahip olacak.

Motor seçeneklerine geldiğimizde baz modelini 2 litrelik 4 silindirli EcoBoost turbo benzinli ünite üstlenecek. Bir üst modellerinde 4 litrelik sıralı 6 silindirli ünite ve performans versiyona geldiğimizde Mustang'tan alınma 5 litrelik V8 kompresörlü benzinli ünite yer alacak. Bütün motorlar 6 ileri manuel ve otomatik vites yoluyla arka tekerleklere iletilecek.

Bu ara XR8 için video yayınlandı! Standart modele göre siyah alaşımlar arkasında saklanan etli çapraz delikli diskler, XR imzalı farlar, elden geçirilmiş ön ızgara, spor egzoz sistemi ve mütevazı ön ile arka değişiklikler yer alıyor. 5 litrelik V8 kompresörlü benzinli ünite 480 HP güç üretecek.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder