18 Temmuz 2014 Cuma

Aston Martin V12 Vantage S Roadster Ortaya Çıktı!


Aston Martin V12 Vantage S Roadster tanıtıldı. Markanın en güçlü ve hızlı Roadster olma unvanına sahip. Havalandırmalı kaput, karbon fiber parçalar ve siyah veya titanyum gümüş aksanlar Coupe kardeşinden alındı. CC100 Speedster konseptinden uyarlanan vahşi ön ızgara yer alıyor.

İç mekana geldiğimizde yeni koltuk ve kapı döşemeler, karbon fiber detaylar, karbon fiber kapı kolları ve siyah alaşım pedallar ve isteğe bağlı karbon fiber paketi yer alıyor. Ayrıca müşteriler siyah anodize şalt ve gövde rengi karbon fiber motor kaputu panjurlarını Q özelleştirmeleri üzerinden seçebilirler.

Motora geldiğimizde 6 litrelik V12 silindirli atmosferik benzinli üniteden 565 HP güç ve 620 NM tork elde ediyor. Gücü 7 ileri Sportshift III vites yoluyla arka tekerleklere iletiliyor. Sıfırdan yüze 4.1 saniyede ulaşıyor ve 323 km/s maksimum hız elde ediyor.

Güvenliğe geldiğimizde  adaptif sönümleme sistemi, iki aşamalı anti-lock fren sistemi, üç aşamalı dinamik stabilite kontrol sistemi, karbon seramik frenler, spor modlu süspansiyon yer alıyor. Bu yıl satışa sunulacak ve fiyatlandırma yakın sürede açıklanacak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder