15 Temmuz 2014 Salı

Ateşli Cadillaclar Avrupa'da Isınıyor!


Amerikan marka Cadillac'ın yeni ateşli modelleri ATS-V ile CTS-V, Nürburgring yakınlarında antrenman yaparken yakalandı. İlk önce ATS-V'den başlayalım.

ATS-V Coupe, sıradan modelden agresif gövde kiti, ızgaraları, aerodinamik yan etekler, büyük bir arka spoiler ve dört çıkışlı egzoz sistemiyle ayrılıyor. Aracın alt tabanında sportif bir süspansiyon ve yüksek performanslı fren sistemi yer alacak. Motor seçenekleri doğrulanmamış, fakat önceki raporlarına göre 500 HP güç elde eden yeni bir çift turbo benzinli 3.2 litrelik V6 geliştirilirken, diğer yandan yaklaşık 425 HP güç elde eden çift turbo benzinli 3.6 litrelik V6 motorun kullanılacağı hakkında söylentiler yayılıyor?!
ATS-V Sedan da aynı gövde kiti ve özelliklerine sahip olacak. Bu yüzden bence söylenecek fazla söze gerek yok.

Ağabeyi CTS-V modeline geldiğimizde Ağır kamuflaj giymiş. Aynı zamanda sıradan modele göre agresif bir ön ızgara, ön lip tampon, daha büyük hava girişleri, gövdeye monte edilmiş spoiler, dört çıkışlı egzoz sistemi ve bir arka difüzör özellikleriyle ayrılıyor. Motora geldiğimizde muhtemelen ünitesini Chevy Corvette Z06 modelinden alacak. İkisi de 6.2 litrelik V8 supercharged benzinli üniteye sahip olacak. Bu ünite, CTS-V'de 650 HP güç ile 880 NM tork elde etmesi planlanıyor.

Ateşli Cadillac'lar önümüzdeki yıl içerisinde satışa sunuluyor. Aynı zamanda daha dinamik tasarım ve gelişmişliği bir sonraki seviyeye çıkacak.

NOT: 1 ile 6 numara arasındaki fotoğraflar Cadillac ATS-V Coupe'ye, 7 ile 12 numara arasındaki fotoğraflar Cadillac ATS-V Sedan'a ve 13 ile 18 numara arasındaki fotoğraflar Cadillac CTS-V modeline aittir.


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder