4 Mayıs 2014 Pazar

YOK ARTIK!!!


Amerikan marka Chevrolet, Amerikalı Cruze modeli için bizi şaşırtacak bir hamle yaptı.

Chevrolet Cruze'un Amerikan hali ısınırken çırılçıplak yakalandı. Meğer Çinli versiyona benzer yüze sahip olmayacak. Çinli modelde Chevy papyonu ön üst ızgaranın içinde kalırken, Amerikan modelde yüz geleneğine devam edecek.

Bunun dışında HID farlar ile LED gündüş seyir lambaları yer alıyor. Geri kalan detaylar ise aynı. Cruze, Amerika'da olduğu gibi Dünya'da da başarılı. Yeni nesil Cruze, Delta II adı verildiği bir tabana sahip olacak. Çinli modelin motor kaputunun altında atmosferik benzinli 1.5 litrelik ünite ile turbo benzinli 1.4 litrelik ünite yer alıyor. Yalnız o motorlar Amerika'ya uyarlanacak mı bilinmiyor. Yalnız Chevy markası, yeni Cruze'a iki litrelik dizeli de katacak muhtemelen. Vites seçeneklerine geldiğimizde; 6 ileri manuel, 6 ileri otomatik ve 7 ileri çift kavramalı otomatik vites seçeneklerine sahip olacak.

Chevrolet markası, yeni Cruze modelini ya Kasım ayında düzenlenecek olan Los Angeles Otomobil Fuarı'nda, ya da 2015 yılının Ocak ortalarındaki Detroit Otomobil Fuarı'nda tanıtacak.

"Chevrolet bas baya Avrupa'yı terk ediyor. Arkamızdan daha muhteşem araçlar çıkarıyor. Bana kalsa Chevy gitmemeliydi, çünkü en azından Opel'in sportif kardeşi olarak durur, Opel'den fazlasını aramak isteyenler için kendine yöneltildi. Ya Avrupa'ya hiç gelmemeliydi, ya Avrupa'ya gelirken çok titiz düşünecekti, ya da Avrupa'ya geldiyse hiç terk etmeyecekti! Sonuçta boş yere Daewoo'yu öldürürken iyiydi ama!"













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder