6 Mayıs 2014 Salı

Şimdi de Abisi Zeytin Dallarından Vazgeçti!


Amerikan marka Cadillac'ın orta direği ATS'in ağabeyi CTS de yüzünü tazeliyor. Yalnızca yeni arma ile kısıtlı ön tampon yeniliğine sahip olacak olan CTS'in yeni renk seçeneklerine ve kısıtlı donamın paketi yeniliklerine barındırması düşünülüyor.

Bu yıl içerisinde 1.yaşını kutlarken yenilenecek. Bu haberi motor seçenekleri hatırlatarak bitireyim. İlk model olan 4 silindirli 2 litrelik turbo benzinli ünite; 272 HP güç ile 400 NM tork değerine, 6 ileri otomatik şanzımana ve arka ile dört çekiş sistemine sahip. İkinci seçenek ise 3.6 litrelik atmosferik V6 benzinli ünite 320 HP ile 370 NM değerine ve arka ile dört çekiş sistemine sahip. Bu motoru dört çekişli alırsanız 6 ileri otomatik şanzımana, arkadan itişli alırsanız 8 ileri otomatik şanzımana sahip oluyorsunuz. Son seçenek ise 3.6 litrelik ünitenin çift turbolu versiyonu oluyor. Bu model 420 HP ile 583 NM değerine ve yalnızca 8 ileri otomatik şanzıman ile arkadan itişe sahip.

Performans modeli CTS-V ise, ünitesini Corvette Stingray Z06 modelinde alacak. Gücü ya 580, ya da 620 HP olacak. Son olarak gücü 8 ileri otomatik yoluyla arka tekerleklere iletilecek ve 2015'in üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder