21 Mayıs 2014 Çarşamba

En İyiler İçin Alternatif Artık Var!


Alman marka Mercedes-Benz'in orta direği C Serisi, yaklaşık 5.5 ay aradan sonra Station gövdesine kavuştu. Station gövdesinin adı bundan böyle C Serisi Estate...

Bu ay yüzünü göstermesine rağmen araç Sonbahar mevsiminde satışa sunulacak. Sedan modelinde dik arka farlar yer alırken, bu modelde yatay arka farlar yer aldı. Araç yalnızca B sütununa kadar Sedan ile aynı. 4.702 mm'lik boyuyla bir önceki nesil C Serisi Estate'ten 96 mm daha uzun. 2.840 mm'lik aks mesafesi de 80 mm uzarken 40 mm'lik artışla 1.810 mm'ye ulaşan genişliğe sahip. Böylece size daha fazla omuz mesafesini veriyor. Arka koltuk diz mesafesi 45 mm artarken 490 litre hacimli bagaj 40:20:40 oranında yatırılabilen arka koltuk sırtlıkları sayesinde 1.510 litreye genişletilebiliyor. Otomatik seviye ayarlı süspansiyon sistemiyle de alınabilecek olan C Serisi Estate, eskisine göre 65 kg daha zayıfladı.

Easy Pack adlı paketi aldığınızda size Eller Serbest Erişim Sistemi'ni verecekler. Ancak bu bildiğinizden değil! Bu sistemde bagaj kapağına dokunmadan bagajı açıp kapatabileceksiniz. Araç içinde Mercedes ConnectMe ile çevrim içi bağlantılar da kurabileceksiniz.

Selefine göre %20 daha az yakıt tüketen motor seçeneklerine sahip. Çoğunlukla Sedan kardeşiyle aynı motorlarını kullanacak ve 115 ile 333 HP aralarında güç üretebilecek. C300 BT (BlueTec) Hybrid modelini aldığınızda, 204 HP'lik dizel üniteyle 27 HP'lik elektrik ünitesini tek arada kullandığınız takdirde 100 kilometrelik karma tüketimde 3.8 litre elde edecek.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder