27 Mayıs 2014 Salı

Mercedes C450 Yakalandı!


Alman otomobil markası Mercedes'in yeni C450 modeli yakalandı. Bu aracın üretilme sebebi ise, C400'ü yetersiz bulanlar ve C63'ü alamayanlar içindi...

Almanya'da çırılçıplak ve Estate gövdesiyle yakalandı. Oysa bir önceki haberimizde C450'nin yalnızca sedan versiyonunu üretileceğini söylemiştik. Oysa bu detay söylentiydi. Motorunu C400 modelinden alıp 34 HP gücünü daha da arttıracak. Yine bir önceki haberimizde aktarma seçenekleri konusunda açıklamıştık. Ancak aktarma konusunda C63'ün kararsızlığı halen sürüyor. Bu modelde ise arkadan itiş ile 4Matic aktarma sistemi seçenek olarak sunulacak.

Görüntüye geldiğimizde; incecik düzenlenmiş gövde kiti, "Sport AMG" imzalı sinyal yuvası, dörtlü difüzör, iki tonlu jantlar, iki tonlu deri döşemeli spor direksiyon simidi ve koltuklar, kristal görünümlü ön ızgara gibi önemli görüntü farklarına sahip olacak.

Güvenlik olunca, biraz yükseltilmiş şasi süspansiyonları ve düzenlenmiş frenler yer alacak. C450 AMG, Ekim ayından düzenlenecek olan Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder