13 Mayıs 2014 Salı

Toyota Verso'nun Çocukluk Hali De Tazelendi!


Japon marka Toyota, Verso'yu almak isteyip de alamayanlar için Verso-S modelini 2010 yılında tanıtmış, 2011 yılında satışa sunmuştu.

3 yıl aradan sonra ilk defa yüzünü tazeleyen Verso-S, "Keen Look" adlı tasarım serisine de sahip. Fark yok gibi görünse de, aslında far kümeleri yenilendi. Bunun dışında LED farlar artık standart olarak sunulacak. Ön ızgaralar ve kromları da elden geçirildi. Arka tasarıma geldiğimizde LED arka farlar ve hafif değiştirilmiş tasarımlar yer alıyor. Son dış detaya geldiğimizde, 16 inçlik 3D efektli alaşımlı jantlar yer aldı. Renk konusunda Açık Mavi Metalik rengini kullanmaktan vazgeçip, Bronz Metalik'e geçiş yaptı.

İç mekanda artık Siyah tonlu kabine ve üst modellerde yer alacak olan çift tonluk Kahverengi kabine sahip. Duyusal kalitesini arttırmak adına Gümüş pano döşemesini, dikiş aynasını ve iç mekan elemanlarını da elden geçirdi. Bu modelde Lastik Basınç Uyarısı standart olarak sunulurken, orta ve üst paketlerde ise Toyota Touch II multimedya sistemi standart olarak sunuluyor.  Toyota Touch II'de 6.1 inçlik tam renkli dokunmatik ekran, eller serbest görüşme, müzik akışı için Bluetooth bağlantısı, taşınabilir müzik çalarlara bağlamak için bir USB portu ve opsiyonel DAB/DAB+ radyo bulunuyor. Arka görüş kamerası, bundan böyle standart olarak sunulacak.

Ayrıca, multimedyanızı GO ile geliştirebiliyorsunuz. GO'lu Touch II'de özelleştirilebilir hız limiti, entegre kameralı hız uyarısı, TomTom, Google Street View, Panoramio, Google yerel arama, hava durumu, akaryakıt fiyatları ve park alanı bilgileri gibi detaylara da sahip olabilirsiniz.

Makyajlanmış Verso-S'in satışı bu yaz Avrupa'da başlanacak.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder