5 Şubat 2014 Çarşamba

SLS'in Devam Hali, İlk Defa İçini Gösterdi!


Alman otomobil üreticisi Mercedes, SLS'in devam modeli olarak da sayılacak olan AMG GT (Muhtemelen SLC olarak anılacak) modelinin iç kabinini gösterdi.

İç mekanda; metalik ile Alcantara malzemelerinden oluşan aksanlar, dörtlü orta konsol klima ızgaraları, yeni nesil Comand multimedya sistemi işletimli dokunmatik ekran ve yepyeni derisi sıkı sarılmış ile altı düz direksiyon simidi yer alacak. Sürücü ile ön yolcuyu ayıran konsol sütununu üstünde ise; başta sürüş modları, Start/Stop butonu ve elektronik park freni düğmesi olmak üzere bir sürü çeşitli tuşlar yer alacak. Park (P), Geri (R), Boş (N) gibi sıradan elemanlardan oluşan vites kolu ise, Comand butonunun arkasında duracak. Yalnız vitesleri manuel olarak değiştirmek istiyorsanız, direksiyon arkasındaki kulakçıkları kullanacaksınız.

Motorlara geldiğimizde; standart olarak 485 HP güç üretirken, S-AMG GT  (veya SLC S-AMG) ise 550 HP güç üretecek. Yalnız bu motorların ikisi de yepyeni 4 litrelik 8 silindirli çift turbo benzinli ünitelere sahip olacak. Hangi model olduğu bilinmeyen versiyonda ise saatte maksimum 354 km/s hız yapacak. Yalnız 4 litrelik 485 HP güç çıkışlı motoru, aynı zamanda da gelecek nesil C63 AMG modelinde de kullanılacak.

Muhtemelen SLC olarak anılacak olan modelse; 20 Temmuz 2014 tarihinde düzenlenecek olan Almanya GrandPrix esnasında sürprizini yapacak!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder