6 Şubat 2014 Perşembe

Bu Hızlı Aile Aracın Asıl Amacı...


Alman otombil markası Audi, hızlı aile otomobili RS4 Avant üzerinden yeni bir versiyonu hazırladı. adı da Nogaro Selection...

Bu versiyonun amacı ise, RS performans sürümünün 20.yılı şerefine kutlamasıydı. İlk RS modeli ise, 80 Avant üzerinden geliştirilen RS2 Avant modeli idi...
Dış tarafında Nogaro Mavisi rengine boyanmış gövde, mat siyah rengine boyanmış araç cam çerçeveleri ile port bagaj rayları ve kırmızıya boyanmış fren diskleri yer alıyor.  Bu araçta ayrıca 20 inçlik jantlar da yer alıyor.

İç mekanda ise; genellikle karbon fiber kaplamalar, siyah deri ve mavi Alcantara döşemeler yer alıyor. Bunların dışında; kapı eşik kaplamaları ile vites topuzunda Nogaro Selection imzası yer alıyor. Karbon seramik fren diskler ise opsiyonel olarak sunuluyor.

Motora geldiğimizde her zamanki gibi 4163 cc'lik atmosferik benzinli V8 ünite yer alıyor. 450 HP güç ile 430 NM torktan oluşan bu enerji, dört tekerleklere 7 ileri S-Tronic yoluyla aktarılıyor. Sıfırdan yüze 4.7 saniyede kalksa da, maksimum hızı 280 km/s olarak sınırlandırıldı. Aracın siparişleri ise Mart ayında başlanması planlanıyor. Aynı zamanda da 87.300 Avro'luk bir başlangıç fiyatına da sahip.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder