1 Şubat 2014 Cumartesi

"Beklenenden Daha Fazlası" Bu Olsa Gerek!..


Dünya genelinde "Dört Kapılı Coupe veya Dört Kapılı Spor Otomobil" kavramının öncüsü haline gelen Mercedes-Benz CLS, ilk olarak 2004 yılında üretildi ve 2007 yılında makyajlandı. İkinci nesli ise, 2010 yılında üretilmeye başlandı. 2012 yılında, "Dünya'nın İlk Spor Station'ı (Ya da Shooting Brake'i)" olarak tanınan CLS Shooting Brake (Bagajı sakın küçük zannetmeyin, çünkü bagajı son derece büyük ve E Serisi T-Model'e benzer bir alana sahip!) satışa sunuldu.

Şimdi, önümüzdeki yıl makyajlanacak olan CLS'in antrenman anını görüntülüyoruz. Ancak iç mekanda beklenmedik manzara yaşandı. E Serisi'nde kullanılan Comand ekranı, yerini yeni C Serisi'nde kullanılan Comand ekranına bıraktı. Bunun dışında direksiyon simidi yenilendi ve düğmeler elden geçirildi.

Dış tarafa geldiğimizde, önü ve arkası beyazlar içinde kaplanmış. Ancak ön ile arka farlar, ön ile arka tamponlar, bazı teknolojik özellikler ve ön ızgara revize edilecek. Makyajlı Mercedes-Benz CLS ile Mercedes-Benz CLS Shooting Brake, 2015 yılı içerisinde 2016 Model olarak satışa sunulacak.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder