29 Nisan 2014 Salı

Volkswagen Passat'ın Çinlisi Yakasını Kaptırdı!


Çinli araç casus sitesi CarNewsChina yetkilileri, yeni Passat'ın Çin versiyonu olan Mogotan'ı çıplak halinde ısınırken yakaladı!

2010 yılında satışa sunulan Passat B7, aslında makyajlı bir modeldi. Avrupa'da 2012 ve 2013 yıllarında sıkça ısınıyordu. Yeni neslinde MQB tabana sahip olacak. Gelelim asıl habere, elimizdeki Passatlar Çin'de Mogotan adı altında yıllardır satılıyor. Yakalanan araç Mogotan olunca, yeni Passat olduğunu da düşünmekteler. Yalnız yeni Mogotan, yeni Passat ile aynı olabilir. Aynı olsa bile 10 santimlik dingil farkına da sahip olacak.

Tasarımına bakacak olursak, LED gündüz farları ile ön ızgaralarda yer alan krom kaplamalar yer alıyor. Yan tarafında daha belirgin karakter hattı ile BMW 5 veya 7 Serisi'yi hatırlatan yeni yan tasarım yer alıyor. Avrupalı'dan farklı olarak, daha uzun dingilinden dolayı daha büyük arka kapılara da sahip. Arkasında yeni çift egzoz ve Golf'çe tasarlanmış arka tasarım yer alıyor. İç mekanda daha büyük direksiyon, Golf VII'de kullanılan bilgi ve eğlence sistemi, yeni göstergeler ve yeni saatli klima ızgaraları yer alıyor.

Yalnızca Çin'de satılacak olan Mogotan ne zaman satışa sunulur bilmiyorum, ama yeni Passat'ın tanıtımı Ekim ayında düzenlenecek olan Paris Otomobil Fuarı'nda yapılacak.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder