29 Nisan 2014 Salı

Gelecek Nesil Opel Astra, İlk Defa Isınmaya Başladı!


Gelecek nesil Opel Astra, K harfini taşıyacak. Satışa sunulduğunda doğrudan Peugeot 308'e rakip olacak olan Astra K'nın 50 ile 100 kg aralarında zayıflanması bekleniyor.

Tasarım olarak birazını Monza'dan etkilenecek. Gözümüze ısıran ilk detaylar şunlar; daha belirgin bagaj kapağı, uzun tavan spoyleri, kapılara monte edilmiş yan aynalar ve Peugeot 308'i anımsatan (Yalnız pek emin değilim) yan tasarım yer alıyor.

Opel Astra Hatchback, yenileninceye kadar Rüsselsheim'daki tesislerde üretilecek. Yenilendiğinde bundan sonra Polonya'daki Gliwice ve İngiltere'deki Ellesmere Port, Cheshire tesislerinde üretilmesi bekleniyor. Yeni Astra şimdilik Hatchback, Sports Tourer ve GTC versiyonuna sahip olacak iken, yeni Sedan versiyonu ise 2018 yılında satışa sunulacak. Motor seçenekleri belli değil, ancak 1 litrelik 3 silindirli SIDI turbo benzinli ünite ile 1.6 CDTI dizel ünitelerin yer alacağı garanti!

Yeni Astra ya 2015'in Mart ayında düzenlenecek olan Cenevre Fuarı'nda, ya da 2015'in Eylül ayında düzenlenecek olan Frankfurt Fuarı'nda tanıtılacak. Araç 2015 veya 2016 yılında satışa sunulacak.

"Şunu belirtmek isterim ki, Opel'in planını ben kuruvereyim bari! Yeni Corsa bu Ekim ayında düzenlenecek olan Paris Fuarı'nda, Yeni Agila 2015 yılının Mart ayında düzenlenecek olan Cenevre Fuarı'nda ve Yeni Astra 2015 yılının Eylül ayında düzenlenecek olan Frankfurt Fuarı'nda tanıtılsın. Böylece Opel'in 1 yıl sonrası gelecek plan düzenli olur."



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder