3 Aralık 2013 Salı

Dodge Challenger Makyajlanırken, Gücü 640 Beygire Ulaşacak!


 
Dodge'un en çok sevilen modeli Challenger, 2014 yılı için 2015 Model olarak makyajlanıyor. Düşündüğümüzden daha çok kapsamlı makyajlancak olan Challenger'ın önü ve arkası, yoğun kamuflaj ile kaplandı. Aracın piyasa tarihi henüz bilinmiyor olmasına karşın, tanıtım tarihinin Detroit veya Chicago Fuarı'na kadar yetiştirilmesi planlanıyor.

Ağustos ayında yapılan teste göre daha az kamuflaj giyen Challenger'ın ön kısmı sanırım yeni bir ön ızgara ve tampona sahip olacak. Arka kısmına geldiğimizde ise, arka farların tekrar tek şerit halinde olup olmayacağı, ya da olumsuz diyişle arka farların normal araçlardaki gibi ikiye ayrılıp ayrılmayacağı henüz bilinmiyor. Ama teknolojik fark bakımından LED farlara kavuşabileceğimizi biliyoruz! Tekrar arka tasarımdan bahsedersek, egzoz çıkışları biraz daha yukarıya alınacak. İç mekan fotoğrafları olmasa bile, yetkililerin yeni bir iç kabine sahip olacaklarını söyledi.

Diğer yandan mevcut motor seçenekleri su yüzüne çıkmasa bile, SRT8'in maskesi çoktan düştü! Challenger SRT8'ün güncel hali, 6.4 litrelik 470 HP güç üreten motora sahipti. Yenisinde ise, 0.2 litre (motor hacmi) düşmesine rağmen güncel modelinden 170 HP daha güçleneceği söyleniyor, hem de atmosferik olmasına rağmen!






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder