2 Eylül 2014 Salı

Suzuki SX4'ün Bagajlı Hali Hindistan'da Kendini Gösterdi


Japon üretici Suzuki, Hindistan pazarına özel olarak SX4'ün sedan versiyonunu hazırladı. Ancak Çin'de Alivio adı altında bir ara ısınıyordu. Geçen yıl düzenlenen Şangay Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Suzuki Authentics adlı ön sunum modelinden uyarlandı. Yalnız Hindistan'da Maruti Suzuki Ciaz adı altında satılacak. Boyutlara geldiğimizde 2650 mm'lik dingil mesafesine, 4490 mm'lik uzunluğa, 1730 mm'lik genişliğe ve 1485 mm'lik yüksekliğe sahip.

Ciaz'ın motor seçeneklerine geldiğimizde 92 HP güç ve 130 NM tork elde eden 1.4 litrelik atmosferik benzinli ünite ile 90 HP güç ve 200 NM tork elde eden 1.3 litrelik Fiat yapımı turbo dizel ünite yer alacak. Benzinli versiyonun boş ağırlığı 1010 kg iken dizel versiyonun boş ağırlığı ise sadece 1105 kg. Ciaz'ın maksimum bagaj hacmi de 510 litre.

Donanım özelliklerine geldiğimizde otomatik iklim kontrolü, anahtarsız çalıştırma, arka AC delikleri, altı hoparlör, navigasyon dokunmatik ekran, arka güç soketi, elektrikli bagaj, geri kamera+park sensörleri, deri döşeme, otomatik kararan dikiz aynası, projektör farlar ve USB/AUX/Bluetooth için destekleyici özellikler yer alacak. Yarın sipariş defteri açılacak ve Ekim ayında satışa sunulacak.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder